Antrim Consulting


Organisaties die willen excelleren en voorsprong willen behalen op de concurrentie, hebben de behoefte aan goed inzicht in hun business en vooral aan de juiste informatie. Informatie die organisaties in staat stelt die beslissingen te nemen die ervoor zorgen deze voorsprong daadwerkelijk ook te bereiken. Dé manier om die broodnodige informatie te vergaren uit de verschillende systemen in de organisatie, te combineren en te visualiseren is: Business Intelligence (BI).

Dark blue dial with replica watches uk a finely carved stainless steel replica watches bezel, the pointer ingenious embellished with a rolex replica uk touch of red, soft steel material is too hard feeling, yet uk replica watches young and lively.

Het doel van BI is relatief rechttoe rechtaan, gebruik data om de bedrijfsvoering te verbeteren, te verantwoorden en te beheersen.

BI is geen project meer maar een (ondersteunende) bedrijfsfunctie, naast andere onderdelen zoals ict en marketing.

De beste aanpak is het om de business processen van potentiële gebruikers te onderzoeken. Welke informatie zorgt voor hoger rendement? Welke informatie zorgt voor lagere kosten?

Voorbeelden:
- Het vergroten van het inzicht in uw klanten
- Het optimaliseren van uw supply chain.
- Betere voorspelling van uw productiefaciliteiten.
- Duurzaam ondernemen.
- Fraudebeheersing.Een significante bijdrage leveren aan het succes van onze relaties.

about us Over Ons
services Life Sciences
contact us Business intelligence