Antrim ConsultingHet in 2010 opgerichte Antrim Consulting is een bedrijf dat zich richt op Business Intelligence met behulp van voornamelijk SAS producten. Het is een logisch vervolg op de carrière van haar oprichter, Martin Houben. Hij heeft jarenlange ervaring opgedaan Life Sciences en Business Intelligence.

In het algemeen is onze kernactiviteit het bouwen van Data Warehouses en Management Informatie Systemen; meer specifiek hebben we affiniteit met de Pharmacy, Insurance en Industry.

Antrim Consulting onderscheidt zich door een professionele en persoonlijke aanpak, gericht op toegevoegde waarde. Naast solide vakinhoudelijke expertise hebben de professionals van Antrim Consulting goed bedrijfsmatig inzicht en branchekennis.

Antrim Consulting weet in nauwe samenwerking met haar klanten het inzicht in bedrijfsprestaties te vergroten, zodat de organisatie meer grip krijgt op de resultaten en groei van het bedrijfsresultaat.Een significante bijdrage leveren aan het succes van onze relaties.

about us Over Ons
services Life Sciences
contact us Business intelligence